fbpx

Announcement

Our brand new website is coming soon!

Open Position

WordPress Developer

Shikoni pozitën e hapur më poshtë dhe aplikoni sot!

Pozita e punës: WordPress Developer 

Date: 04 Shkurt 2021

www.mayune.com

 

Rreth Mayune:

Ne jemi një Studio e Dizajnit dhe Produksionit i cili punon kryesisht me Kompanitë e Teknologjisë, Startups dhe Kompanitë e Produkteve në: Evropë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke ofruar shërbime si: 

 • User Interface/User Experience (UI/UX) Design
 • Dizajnim dhe Zhvillim te Uebfaqeve
 • Dizajnimi i Produktëve
 • Pitch Decks dhe Prezantimet e Korporatave
 • E-learning Video Production
 • Zhvillimi i Strategjisë së Kontentit dhe Identitetit të Korporatave
 • Videografi, Motion Graphics, Photography/Photo Retouching
 • Konsulencë për Media

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth punës sonë, ju lutem shikoni faqen tonë: https://www.mayune.com

Aktualisht jemi në një pikë rritjeje të kompanisë sonë dhe po kërkojmë zgjerimin e ekipit tonë profesional të vendosur në Prishtinë, Kosovë.

Orari i punës është prej 08:00 – 16:00 Hënë – Premte.

Për shkak të situatës me pandemi, jemi të hapur të pranojmë aplikime për të interesuarit të cilët dëshirojnë të punojnë remote, për këtë, ju lutem cekni në email.

 

Përgjegjësitë:

 • Takim me klientët apo njerëz tjerë relevant për të diskutuar krijimin dhe funksionet e uebfaqes.
 • Hulumtim dhe aftësia për ta parashikuar kohën që duhet për ta finalizuar një projekt
 • Ndërtimi i uebfaqeve me WordPress (aftësia në platforma tjera relevante është e mirëpritur, por natyra e uebfaqeve që i krijojmë për klientët tanë për momentin bazohet në WordPress CMS, kryesisht uebfaqe që nuk kanë shumë punë në backend)
 • Krijimi i arkitekturës së uebfaqes, dhe planifikimi adekuat duke marrë parasysh që çdo projekt është ndryshe
 • Menaxhimi i ueb faqeve që i hostojmë/menaxhojmë për klientët tanë, duke përfshi përditësime/mirëmbajtje etj
 • Gjenerimi i themes dhe plugins WordPress (dhe mundësia me i modifiku plugins ekzistues për nevoja të ndryshëm)
 • Kryerja e testeve të performancës në uebfaqe, dhe optimizmi i uebfaqës për lansim
 • Zgjidhja e problemeve të përmbajtjes.
 • Kryerja e trajnimit WordPress me klientin (në fund të projekteve që i bëjmë për ueb, ju japim klientëve një dokument (how-to-guide) se si mund ta përdorin uebfaqen ne WordPress, dhe si të shtojnë kontent pa pasur nevojë për ndërhyrjen tonë)
 • Monitorimi i performancës së uebfaqeve dhe zgjidhja e problemeve të ndryshme që dalin kohë pas kohe (p.sh. Kur bëhet përditësimi i verzionit të WordPress-it, ndonjëherë plugins duhet të modifikohen apo përditësohen, etj).

Kërkesat

 • Përvojë pune si WordPress Developer, së paku 3 vjeçare
 • Njohje të teknologjive front-end duke përfshire PHP, CSS3, JavaScript dhe HTML5.
 • Njohje të mirë të arkitekturës dhe estetikës së uebfaqes
 • Aftësi të mira komunikimi, dhe pune në ekip
 • Përvojë me programe si Figma, Sketch, Adobe XD (aktualisht si kompani përdorim Figma për kryerjen e dizajneve)

Si të aplikoni: 

Dërgoni Portfolin tuaj (online ose PDF), CV-në dhe të paktën një Letër Rekomandimi në [email protected]

Ne do t’ju kontaktojmë pavarësisht nga vendimi ynë, ne e vlerësojmë kohë tuaj dhe presim të dëgjojmë nga ju.

Afati I fundit për aplikim: 19 Shkurt 2021

 

Our Latest Work